Partybus huren voor jou en je gezelschap

augustus 16, 2022

We zijn weer los, de coronabeperkingen zijn eraf en de festivals schieten als paddenstoelen uit de grond. Je ben niet de enige die zijn hele zomer heeft vol gepropt met festivals. Je hebt er dan ook een tijdje op moeten wachten.

Samen met jouw vrienden kun je niet wachten de eerste zonnestralen weer op de vangen tijdens jouw favoriete festival deze zomer. Alleen.. hoe gaan jullie het vervoer regelen? Normaal gesproken pakte je de trein of kon je een bob aanwijzen. Tot nu! Want in dit bericht vertellen we je meer over de leukste manier van vervoer naar jouw festival, bedrijfsuitje, concert of ander feest.

Partybus huren naar een festival

Het is zover, dit weekend ga je na ruim twee jaar weer met de hele vriendengroep naar jouw favoriete festival. De groep is te groot voor een taxi en niemand heeft zin om te bobben, logisch! Wat nu? Huur een partybus! Bij Eventliner Tours huur je tegen scherpe tarieven de aller leukste partybussen met chauffeur. Je wordt op de afgesproken plaats opgehaald met jouw vriendengroep en direct naar het festival gebracht. Niemand hoeft te bobben en je komt gezellig met z’n alle tegelijk aan.

Waarom een partybus in plaats van een gewone bus?

Een partybus huren is de leukste manier van vervoer. De naam zegt het eigenlijk al, de bus is ingericht om te feesten. Je kunt in de bus je eigen muziek aanzetten via een bluetooth systeem en er is een enorme koelkast aanwezig die tot de nok gevuld is met koude dranken. Het feestje begint onderweg! Je kunt met je vrienden je eigen feestje samenstellen. De opstelling in de bus is naar wens aan te passen waardoor je een dansvloer en gezellige rondzit kunt creëren. Uiteraard is er een gastvrije chauffeur aanwezig die de reis tot in de puntjes zal verzorgen en met jou mee denkt het maximale uit je dag te halen.

Uitgelicht

Meer artikelen